Općina Medulin uručila poklone najuspješnijim učenicima

Danas, 17. kolovoza 2020. godine načelnik Općine Medulin primio je u vijećnici Općine Medulin, najbolje učenike sa područja općine Medulin, koji su u svih osam godina školovanja postigli prosjek od 5,0. Najuspješniji bili su:

  •  Andrea Privrat, OŠ Dr.Mate Demarin
  •  Petra Pulić, OŠ Dr.Mate Demarin
  •  Antonio Poldrugo, OŠ Dr.Mate Demarin
  •  Vid Šarić, OŠ Giuseppina Martinuzzi
  •  Vice Kunjašić, OŠ Vidikovac

 

Podjeli nagrada su uz učenike sudjelovali i v.d. pročelnik Upravnog odjela za opće poslove i društvene djelatnosti Marko Cukon, Viši stručni suradnik Gianni Bužleta te predstavnici medija.

Prisutnima se obratio načelnik Općine Medulin Goran Buić koji je ponosno čestitao svim učenicima, te naglasio da je njihov uspjeh velika stvar za Općinu Medulin obzirom da su upravo djeca i mladi budućnost razvoja.

Nagrađeni učenici osim što su postigli uspjeh od 5,0 u svih osam godina školovanja, oni su uspješni i u drugim područjima pa se tako u svoje slobodno vrijeme bave raznim sportovima i aktivnostima.

Načelnik Goran Buić potom je uručio svakom učeniku poklon bon u vrijednosti od 2.500,00 kn koji mogu iskoristiti za kupnju informatičke opreme, te je istaknuo kako je Općina Medulin iznimno ponosna na uspjehe ovih mladih ljudi.

Nakon čega su se učenici, zadovoljni nagradama uputili u eter Medulin FM-a.