Ovoga vikenda započinju fokus grupe u Medulinu i Pomeru “Mladi ZA Medulin – djeluj lokalno” – UKLJUČITE SE!

Mladi,

kao što je i najavljeno na Informativnom eventu projekta „Mladi ZA Medulin – djeluj lokalno“ započinjemo sa fokus grupama namijenjenim baš vama! Na fokus grupama će se vrlo konkretno raditi na izradi Lokalnog programa za mlade, a važno je da baš VI sudjelujete. Svi prisutni mladi iznositi će želje i potrebe mladih u općini Medulin koje će se uvrstiti u Lokalni program za mlade i pomoći u kreiranju općine po mjeri mladih. Imaš ideju? Imaš projekt? Želiš da se u općini nešto promjeni? Dođi i reci! Tebe se pita i tebe se sluša!

U svakom naselju naše Općine održati će se po jedna fokus grupa te će mladi na njima sudjelovati po mjestu stanovanja. Ukoliko netko ne može sudjelovati u svom naselju, može sudjelovati u nekom drugom naselju u ponuđenim terminima.

Prva fokus grupa održava se ove subote 19.09. u Medulinu, a druga u nedjelju 20.09. u Pomeru.

Obje fokus grupe započinju u 9:30 registracijom sudionika, a sudjelovanje je besplatno te je za sve sudionike osigurana kava i sok, materijali te ručak – pizza!

Fokus grupa u Medulinu održati će se u multimedijalnom centru 3mc, a u Pomeru u zgradi Albaneža – 1. kat. Molimo mlade da se prijave na e-mail: ana.zufic@medulin.hr ili pozivom na broj 052/385 – 679.

Termini svih fokus grupa:

– 19.09. – Medulin

– 20.09. – Pomer

– 26.09. – Premantura

– 27.09. – Banjole

– 10.10. – Pješčana uvala

– 11.10. – Vinkuran

Sve ostale fokus grupe ćemo dodatno najaviti, a ovim putem otvaramo prijave za fokus grupe u Medulinu i Pomeru! I zapamtite, sada je trenutak! Sada je prilika! #MladiZAMedulin

* Događaj će se održati poštujući sve protu-epidemiološke mjere na snazi, a molimo sve sudionike da se i u ovoj prilici pridržavaju propisanih mjera Stožera CZ i Zavoda za javno zdravstvo RH (nošenje maskica i fizička distanca).

Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz programa Erasmus +, Ključna aktivnost 3. Sredstva su odobrena u 100% iznosu, a vrijednost projekta je 12.785,00 eura.