IDA: POZIV NA BESPLATNU ONLINE RADIONICU NA TEMU – LEADERSHIP namijenjenu poduzetnicima

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART’, poziva na on line radionicu na temu ‘Leadership – kako upravljati sobom i drugima?’ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. / (događaj) u srijedu 7. listopada 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati. 

 

Kako se nositi i izboriti sa izazovima tržišta, konkurencije, svojih djelatnika, klijenata i  na kraju dana, sa samim sobom u ulozi poduzetnika, lidera i nekog tko upravlja ljudima? I sve to u ovom dinamičnom i neizvjesnom trenutku globalne pandemije?

Nema čarobne formule. 
Niti 5 koraka kako brzo…nešto.
Ključno i održivo polazište je osvještavanje i razvoj  – sebe i ljudi s kojima radimo i poslujemo – stručno, mentalno i emocionalno. 

Razvoj ovih kompetencija u fokusu su ove on line radionice kojoj je cilj pomoći poduzetnicima da osvijeste svoje „slijepe točke“, dobiju nove perspektive na situacije s timom i klijentima te usvoje praktična znanja i alate kojima će unaprijediti sebe kao lidera unutar i izvan svoje organizacije. 

 

SADRŽAJ ON LINE RADIONICE
1.    Upravljanje Sobom & Drugima – moje „slijepe točke“
2.    Zašto nastaju nerazumijevanja i sukobi na radnom mjestu/s klijentima? (motivacijski ring, hijerarhija potreba, komunikacija i njeni šumovi, mentalni centri i njihove „muke“)

  1.  Kad, kako i zašto smo marionete dominantnih mentalnih centara?
    4.    Situacijsko & Whole Brain vođenje (svijest o vlastitom stilu upravljanja, identificiranje potreba i razina razvoja kod sebe i suradnika, kako motivirati i razvijati kompetencije, komunikacija prema potrebama i razinama razvoja kod suradnika).
  2.  Neuroznanost o liderstvu, učenju i radu s ljudima (mozak i sustav nagrađivanja, zrcalni neuroni i učenje, prepreke za timski rad).

Kroz edukaciju se povezuju modeli, psihološki koncepti i sindromi, rezultati istraživanja te primjeri iz prakse – prilagođeni razumijevanju svakodnevnih poslovnih situacija. 
______________________________________________

 

Radionicu će voditi doc.dr.sc. Marinela Dropulić Ružić, vlasnica konzultantske firme Meraklis te certificirana Executive Business i Whole Brain coach s iskustvom u agenciji za zapošljavanje, hotelskim poduzećima i ugostiteljstvu u Hrvatskoj i SAD-u te s desetogodišnjim znanstvenim iskustvom u području turizma i upravljanja ljudskim potencijalima. 

Radionica je BESPLATNA i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na poveznici.  

Za sve dodatne informacije – kontakt osoba Jelena Nikolić (jelena.nikolic@ida.hr, +385 52 381 900).