U Banjolama od utorka, 6. listopada 2020., novi ciklus radionica keramike za mještane općine Medulin

 

U organizaciji Domaće radinosti Luisa i pod vodstvom gospođe Marie Luise Kumar u Banjolama kreću „Radionice keramike 2020.“.

Radionice su otvorenog tipa i zahvaljujući financijskoj potpori Općine Medulin, za sve zainteresirane mještane s područja općine, potpuno su besplatne.

Cilj im je razvijanje interesa i ljubavi prema kreativnom izražavanju te radu s glinom i keramikom, a namijenjene su polaznicima početnicima koji će se moći upoznati s osnovama izrade keramičkih predmeta, od obrade gline, oslikavanja, glaziranja, pečenja.

Do konca će se godine održati dva ciklusa radionica, jedan za drugim, od kojih prvi kreće idućeg utorka, 6. listopada 2020. godine.

Tijekom prvog ciklusa ukupno će se 4 radionice u trajanju od 2 sata svaka, održavati svakog utorka s početkom u 17 sati, u prostorima mjesnog odbora Banjole, u Društvenom domu u Banjolama.

Nakon prvog, drugi ciklus od 4 radionice kreće 3.11.2020. te će završiti 24.11.2020.  

Grupe su ograničene na 15 polaznika te ovim putem pozivamo sve zainteresirane mještane s područja općine Medulin da se prijave za sudjelovanje na besplatnim radionicama keramike.

Kontakt podaci gospođe Marie Luise Kumar su: e-mail: maria-luisa.kumar@pu.t-com.hr, mob. 091 882 2456.