IDA: Poziv na besplatnu on line radionicu na temu E-TRGOVINA namijenjenu poduzetnicima

Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o. u sklopu projekta ‘Usluge Poticanja konkurentnoSti MAlog i sRednjeg poduzeTništva – UP SMART’, poziva na on line radionicu na temu ‘E-trgovina’ koja će biti dostupna na Facebook stranici Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. / (događaj) u srijedu 21. listopada 2020. godine u trajanju od 10:00 sati do 13:00 sati. 

Kupovanje preko Interneta može biti najbrži i često najjeftiniji način kupovine određenog proizvoda. Trgovina putem interneta se smatra najprofitabilnijim oblikom trgovine zbog jednostavnosti i niskih troškova. 

Kupac je elektronski, najčešće putem Interneta spojen na sustav prodavatelja i transakcija se izvršava direktno elektronskim putem u realnom vremenu. Amazon.com i Ebay.com su najpoznatiji svjetske e-trgovina platforme koje su ujedno i najposjećenije u Hrvatskoj u kojoj danas postoji približno 1.000 aktivnih e-trgovina.

SADRŽAJ on line radionice

 1. Što je e-trgovina
  2. Preduvjeti za otvaranje e-trgovine
  3. Pravna regulativa – ključni zakoni za e-trgovinu 
  4. Računovodstvo e-trgovina
  5. Online naplata 
  6. Dostava 
  7. Izrada webshop-a
  8. Fotografija u e-trgovini
  9. Prodaja na društvenim mrežama  
  10. Marketing e-trgovine
  11. CRM sustavi i povezivanje s ERP rješenjima 
  12. Razni oblici e-trgovine

______________________________________________

Voditelji radionice su stručnjaci iz poduzeća Play Digital d.o.o. iz Pazina, i to….

Sabina Šišović je diplomirala na Odjelu za informatiku na Sveučilištu u Rijeci, gdje je potom neko vrijeme radila kao asistent na kolegijima vezanim uz programiranje. Iskustvo u izradi web stranica stjecala je najprije kroz samostalne projekte, a pred godinu dana postaje član Play Digital tima, gdje radi na razvoju inovativnog rješenja za e-commerce.
Tomislav Čubrić je suosnivač tvrtke Play Digital, s dugogodišnjim iskustvom u polju razvoja internetskih aplikacija i održavanju računalnih sustava i mreža. Posebno se ističe njegovo iskustvo u području CRM sustava i Property management sustava u turizmu.
– Mirko Mihalj je profesionalni fotograf, a bogato iskustvo je između ostalog stekao i kroz nekoliko projekata produkt fotografije. Kao član tima, zaposlen je u prodajnom odjelu.
– Danijel Marić posjeduje bogato iskustvo u segmentu web programiranja, programiranja web i mobilnih aplikacija te kompleksnih softverskih rješenja iz raznih područja upotrebe, koje je stekao radom u nekoliko istarskih tvrtki. U tvrtki Play Digital specijalizirao se za poslove programiranja različitih web i mobilnih aplikacija te naprednih web stranica i web trgovina.

Radionica je besplatna i dostupna svim zainteresiranim malim i srednjim poduzetnicima i ostalim polaznicima. Radi projektnih obveza molimo da izvršite prijavu na poveznici.  

Za sve dodatne informacije – kontakt osoba Jelena Nikolić (jelena.nikolic@ida.hr, +385 52 381 900).