Max City slavi 2. rođendan uz brojne i bogate nagrade

Ovog vikenda od petka 6. do nedjelje 8. studenog trgovački centar Max City slavi svoj drugi rođendan. Povodom slavlja u centru su pripremili brojne popuste i pogodnosti za posjetitelje te zabavni program prilagođen trenutnoj epidemiološkoj situaciji. 

Rođendansko slavlje počinje u petak 6.11. Od 12 sati predviđeno je live javljanje Radio Istre iz Max City centra uz dodjelu promo nagrada. U  subotu od 10 do 17 sati na šetnici ispred centra  bit će moguće, ne samo gledati nastajanje grafita, nego se i okušati u ulozi grafitera. Planirano je oslikavanje zida ispred centra, a svi koji su vješti u crtanju moći će ostaviti svoju poruku na zidu – uz stručno vodstvo iskusnih grafitera.   Nadalje,  u subotu i nedjelju u centru će šetati razne dječje maskote koje će dijeliti slatkiše i balone.

Vrhunac rođendana je u nedjelju 8. studenog u 17 sati kada  počinje  izvlačenje dobitnika velike nagradne igre. Izvlačenje nagrada je javno,  u Max City centru a voditelj izvlačenja je Mario Lipovšek Battifiaca. Izvlačenje će se moći pratiti uživo na programu TV Nove ali i kroz  live streaming na Max City FB profilu. U rođendanskom darivanju, osim glavne nagrade, automobila Opel Corsa, osvojiti se može i električni romobil, televizor, laptop, tablet računalo, bicikl. Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je sakupiti 5 računa sa 5 različitih prodajnih mjesta u Max City, spremiti ih u omotnicu te zajedno sa svojim podacima ubaciti u kutiju u Max-u.

Još stignete sudjelovati – omotnice se ubacuju do nedjelje 8.11. u 14 sati. Čim više omotnica znači i više šansi za dobitak!

 

Ne zaboravite, odmah nakon rođendanskog izvlačenja počinje nova nagradna igra u kojoj je glavna nagrada također nova Opel Corsa. Darivanje će se nastaviti sve do trećeg rođendana centra u studenom 2021. – svakog mjeseca Max City daruje novu Opel Corsu. Partner i dobavljač za glavnu nagradu je Autowill Pula.  

 

Datume izvlačenja, pojedinosti o nagradnom fondu te sve ostale detaljne informacije o dvanaestomjesečnom ciklusu Max City nagradnih igara potražite na  www.maxcity.hr.

 

Rođendanski program:

 

Petak 6.10.2020.

12:00 – 13:00: Radio Istra – LIVE iz Max City-a uz dodjelu promo nagrada

Subota 7.10.2020.

10:00 – 17:00: Grafiti Jam – grafiti oslikavanje zida ispred centra; oslikavati  mogu i gledatelji

10:00 – 17:00: DJ glazbena podloga za grafitere

10:00 – 11:00: maskote (dječje) šetaju i dijele balone i slatkiše

17:00 – 18:00: maskote (dječje) šetaju i dijele balone i slatkiše

Nedjelja 8.10.2020.

10:00 – 11:00: maskote (dječje) šetaju i dijele balone i slatkiše

16:00 – 17:00: maskote (dječje) šetaju i dijele balone i slatkiše

17:00 – 18:00: izvlačenje dobitnika nagradne igre; TV Nova i FB prijenos, voditelj: Mario Lipovšek Battifiaca

 

 

SRETNO!