U tijeku radovi ugradnje dizala u Školi za odgoj i obrazovanje Pula – u Rovinjskoj na snazi privremena regulacija prometa

Trgovačkom društvu Idea projekt d.o.o., odobreno je uvođenje privremene regulacije prometa na dijelu Rovinjske ulice, kao i privremeno zauzimanje javno-prometne površine (kolnika) ispred k.br. 6, za parkiranje specijalnog građevinskog vozila za vrijeme izvođenja radova vertikalnog dizanja tereta – fasadnog stakla. Odobrenje je izdano za razdoblje od 12.11. do 14.11.2020. godine, od 08:00 do 17:00 sati u kojem vremenu će se za vozila zatvoriti predmetni dio ulice a prometovanje će se vršiti obilazno.

Podsjetimo, riječ je o izvođenju radova dogradnje dizala za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti u Školi za odgoj i obrazovanje Pula, koju pohađaju učenici s teškoćama u razvoju.  Osim dogradnje  dizala ova investicija vrijedna gotovo 1,7 milijuna kuna odnosi se na izgradnju koso podizne platforme i adaptaciju sanitarija u istoj Školi te predstavlja najvrjedniju ovogodišnju investiciju u školstvo kojom se uvelike olakšava život i rad svim učenicima u Školi,  posebno onima s  motoričkim poteškoćama.