Uručena glavna nagrada povodom 2. rođendana Max City centra

Neven Vareško iz Pule sretni je dobitnik glavne nagrade, automobila Opel Corse, koju je osvojio u Max City rođendanskoj nagradnoj igri.  Nagradu mu je  danas u Autowill salonu u Puli uručio Stevan Muidža direktor tvrtke Max City d.o.o.

Prilikom preuzimanja vrijedne nagrade Vareško je bio vidljivo uzbuđen te je izjavio: „Živim u neposrednoj blizini trgovačkog centra Max City na Stoji i gotovo svakodnevno obavljam dnevnu nabavku za kućanstvo upravo u tom centru. Iako sam pratio događanje izvlačenja nagrada putem prijenosa uživo na TV Novoj, jednostavno kada je telefon zazvonio i tijekom razgovora s voditeljem Battifiacom nisam mogao vjerovati što se to upravo događa. I danas kad vidim automobil te u ruci držim ključeve istog, ne mogu još uvijek vjerovati da se ovo događa i da sam upravo ja taj sretni dobitnik Opel Corse.“

Direktor tvrtke Max City d.o.o. Muidža poželio je sretnom dobitniku puno sreće i sigurnih kilometara u novom automobilu te da ga dugo i dobro služi. 

Max City centar nastavlja s nagradnim igrama i  dalje. Sudjelovati mogu svi koji sakupe 5 računa sa 5 različitih prodajnih mjesta u Max-u. Račune, zajedno sa svojim podacima, zatvorene u koverti, treba ubaciti u označenu kutiju u Max City centru. Sudjelovati se može sa neograničenim brojem koverti. Prvo sljedeće izvlačenje dobitnika je 30. prosinca 2020. 

Nagradne igre će se nastaviti sve do trećeg Max City rođendana u studenom 2021. Svakog mjeseca Max City daruje po jednu novu Opel Corsu. Partner i dobavljač za  nagradu je Autowill Pula.    

Datume izvlačenja, pojedinosti o nagradnom fondu te sve ostale detaljne informacije o dvanaestomjesečnom ciklusu Max City nagradnih igara potražite na  www.maxcity.hr.