Mjesni odbor Kaštanjer je danas poklonio djeci igračke i sportske rekvizite

U petak, 4. prosinca 2020. godine, predstavnici Mjesnog odbora (MO) Kaštanjer uručili su igračke, didaktička pomagala i sportske rekvizite vrtićima te osnovnoj školi s područja Mjesnog odbora.

Tako su rano ujutro predsjednik Valter Bilić i član Vijeća Ivo Radinković posjetili prvo Dječji vrtić i igraonicu Slatki svijet gdje su ih dočekale odgajateljica Suzana Prenz i odgajateljica te ravnateljica Maja Pliško Škalic.

Nakon Slatkog svijeta, posjetili su Područni objekt Kaštanjer Dječjih vrtića Pula gdje ih je dočekala ravnateljica DVPula Mariza Kovačević, te na samom kraju su obradovali i djecu Osnovne škole Kaštanjer gdje su ih s nestrpljenjem dočekali prvašići i ravnateljica Nada Crnković.

U vrtićima su djeca oduševljeno pretraživala kutije pune didaktičkih igračaka, bojica, i drugih zanimljivih rekvizita. Osnovnu školu je MO Kaštanjer opremio s raznim loptama (za košarku, nogomet, rukomet i odbojku) te setovima za badminton.

Bilo je prelijepo vidjeti radost na licima djece. Odgajateljice, učiteljice i ravnateljice bile su vrlo zahvalne radi uručenih poklona.

MO Kaštanjer utrošio je više od 11.000 kuna ne bi li razveselila djecu, a odgajateljicama i profesoricama omogučili ljepši i lakši rad s djecom.