Podjela kalendara Općine Medulin za 2021. godinu

Općina Medulin pripremila je kalendar za 2021. godinu, tiskan u 2000 primjeraka, koji će kao i prethodnih godina biti podijeljen mještanima. Ove godine općinski kalendar krasi fotografija ladonje na medulinskoj placi, koja je na nacionalnom natjecanju odnijela titulu „Hrvatsko stablo 2020. godine“!

Kalendar će u narednim danima biti podijeljen mještanima u svim naseljima općine, vodeći računa o trenutnim mjerama i uputama nacionalnog Stožera civilne zaštite.

U Pomeru će mještani moći preuzeti svoj primjerak kalendara u trgovini na placi kod bunara.

Mještani Vinkurana, Vintijana i Valbonaše mogu svoj primjerak preuzeti u utorak 29.12. od 09 do 12 sati ispred stare škole u Vinkuranu, dok će mještani Pješčane Uvale svoj kalendar moći preuzeti u trgovini Duravit.

U Banjolama će kalendari biti dostupni u prostoru Društvenog doma, glavni ulaz – za ambulantu te pozivom predsjedniku mjesnog odbora Banjole, Draženu Miškoviću na broj 091/1576470.

U Premanturi će mještani svoj primjerak kalendara moći preuzeti u utorak 29.12. u 10 sati ujutro na placi u Premanuti (kod škole).

U Medulinu će predstavnici mjesnih odbora Medulin I i Medulin II podijeliti kalendare također po pozivu, a mještani se mogu obratiti na sljedeće brojeve: MO Medulin I, predsjednik Ivan Kirac, 091/1576472 i MO Medulin II, predsjednik Sandro Radošević, 091/1576473.

Dodatno, u naseljima Premantura i Vinkuran, Sindikat umirovljenika, podružnica Općine Medulin dijeliti će općinske kalendare svojim članovima, umirovljenicima.

Molimo sve mještane da se prilikom preuzimanja svojih kalendara pridržavaju epidemioloških mjera, odnosno da obavezno drže razmak i nose maske.

Općina Medulin ovim putem svim svojim mještanima želi ugodne predstojeće blagdane te sve najbolje u novoj, 2021. godini.