Arena Hospitality Group-a dobitnica nagrade „Istriana“ za značajan doprinos u borbi protiv pandemije virusa COVID-19 u zajednici

  1. prosinca 2020., Arena Hospitality Group-a ponovno je prepoznata kao značajan dionik u  borbi protiv pandemije virusa COVID-19 u zajednici. 

Ovaj put smo prepoznati na regionalnoj razini i dobitnici smo nagrade Istriana, nagrade koja  se tradicionalno dodjeljuje pojedincima iz područja kulture, glazbe, zdravstva, znanosti i obrazovanja,  gospodarstva i sporta u Istri, ali je ove godine iznimno dodijeljena pojedincima, institucijama i  poslovnim subjektima koji su posebno pridonijeli borbi protiv COVID-19 od početka pandemije u Istri. 

Kao što smo ranije izvještavali, tijekom ožujka, travnja i svibnja, odmah po nastanku krizne  situacije poduzeli smo niz aktivnosti kako bismo pomogli našoj lokalnoj zajednici da se nosi s novim  okolnostima: 

  • sufinancirali smo kupnju uređaja za dezinfekciju prostorija UVDI-360 za Opću  bolnicu Pula, te dodatno donirali i LCD televizora namijenjene pacijentima; 
  • pripremali smo preko 100 paketa za ručak dnevno tijekom više od dva mjeseca za  lokalno bolničko osoblje; 
  • pomagali smo u pripremi i čišćenju novih bolničkih prostora u trajanju više od  mjesec dana. 

Nagradu je, u ime Arena Hospitality Group-e, primila članica Uprave i direktorica marketinga i  prodaje, gđa. Manuela Kraljević, koja je za tu prigodu poručila: „U ime Arena Hospitality Group-e čast  mi je da smo se kao hotelska kompanija našli među najvrjednijim službama odnosno njihovim  timovima, koje su posebno označile ovu 2020. godinu. Zahvaljujemo i organizatoru ove hvalevrijedne  inicijative na priznanju. Naša će kompanija će sigurno i dalje među svojim prioritetima zadržati  važnost suradnje i doprinosa našoj zajednici.”