Donacija Općine Medulin malim pacijentima i Odjelu pedijatrije Opće bolnice Pula

Ono što činite u posljednjem danu u godini, kažu… pratit će vas tijekom cijele iduće godine.

A upravo na koncu ove godine koju svi želimo što prije ispratiti, susrećemo se s neizmjerno puno najpozitivnije energije, ljubavi i senzibiliteta, s toliko lijepih djela i ljudi koji na svakom koraku pokazuju ono najbolje u nama. Biti čovjeku čovjek, u nevolji pokazati suosjećanje i pomoći kako tko može, svima nam daje nadu u bolje sutra i vjeru u dobre ljude.

 

U istom ovom vremenu, u jutro posljednjeg dana u godini, Općina Medulin pripremila je i medicinskom osoblju Odjela pedijatrije Opće bolnice Pula dostavila donaciju sačinjenu od 195 artikala, različitih igračaka, igara, slikovnica i slatkiša, u želji da malim pacijentima barem malo budu lakši i ljepši dani u bolnici. Za donaciju vrijednu 7.265 kn nabavljeni su i grijači za bočice, za Jedinicu za bolesnu novorođenčad i nedonoščad pulske pedijatrije.

 

Djelatnike Općine Medulin dočekala je glavna sestra Odjela Sibil Benčić te u ime v.d. voditeljice Odjela, doktorice Vlaste Kocijančić te ravnateljice OB Pula Irene Hrstić zahvalila Općini Medulin i načelniku Buiću zahvalnicom za plemenitu donaciju darivanja djece na Odjelu pedijatrije Opće bolnice Pula.

 

Ovom malom viješću pozdravljamo godinu na izmaku i svima vama, dragi mještani i prijatelji Općine Medulin želimo da vas, kao i nas, mala i velika djela dobrote prate u novoj godini, jer njima uljepšavamo i oplemenjujemo svijet te pomažući drugima obogaćujemo sebe.