Održano 2. kolo izvlačenja nagradnje igre Max Cityja

U srijedu 30. prosinca izvučena je dobitnica drugog kola nagradne igre trgovačkog centra Max City. S novom Opel Corsom u novu godinu ulazi Petra Rudolf iz Pule.

Izvlačenje nagradne igre moglo se pratiti uživo u Max City centru, na programu TV Nove ili slušati na valovima Radio Istre. Bio je aktivan i live streaming na Max City službenom facebook profilu. U skladu sa važećim protuepidemijskim mjerama koje ne dozvoljavaju veća okupljanja, u program su se  putem Zoom aplikacije, uključili i posebni gosti; Vesna Petrović Foškera i Mario Lipovšek Battifiaca. Dobitnica nove Opel Corse, Petra Rudolf, odmah po izvlačenju kontaktirana je telefonom te je izjavila: „Ne mogu vjerovati da sam baš ja dobitnica automobila. Često dolazim u Max City, a ovo mi je uljepšalo kraj najčudnije godine. Hvala vam što ste me pozvali te se ispričavam ali još sam u pozitivnom šoku. Doista se isplatilo igranje nagradne igre,”

Već danas počelo je novo kolo nagradne igre u kojoj je glavna nagrada još jedna Opel Corsa. Treće izvlačenje dobitnika ili dobitnice  je 8. veljače 2021. godine.  Darivanje će se nastaviti sve do trećeg rođendana centra u studenom 2021. – svakog mjeseca Max City daruje novu Opel Corsu. Partner i dobavljač za glavnu nagradu je Autowill Pula. Treće izvlačenje dobitnika ili dobitnice  je 8. veljače 2021. godine.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je sakupiti 5 računa s 5 različitih prodajnih mjesta u Max City centru, spremiti ih u omotnicu, te zajedno sa svojim podacima ubaciti u kutiju u Max-u.

Datume izvlačenja, pojedinosti o nagradnom fondu te sve ostale detaljne informacije o dvanaestomjesečnom ciklusu Max City nagradnih igara potražite na www.maxcity.hr.