U samo nekoliko sati prikupljena značajna količina donacija-Općina Medulin

Jučer se u općini Medulin u samo nekoliko sati prikupio veliki broj donacija potrebnih za pomoć potresom pogođenih područja. Volonteri su odmah krenuli sa sortiranjem donacija te je prvi i najpotrebniji dio već jučer odvezen u dvoranu osnovne škole Giuseppina Martinuzzi, koja je privremeno skladište Društva Crvenog križa Istarske županije.

 

Ovim putem još jednom se zahvaljujemo svima mještanima, župama Medulin, Premantura i Pomer, DVD-u Medulin, mjesnim odborima kao i svim tvrtkama, zaposlenicima i svim drugim volonterima na velikoj humanosti i nesebičnoj pomoći te donatorima kombija i kamiona za prijevoz prikupljenih potrepštinama.

Naravno ovo je samo početak ove velike humanitarne akcije, prikupljenu pomoć i dalje vrijedni volonteri razvrstavaju i spremaju za otpremu već sljedećeg tjedna.

Pozivamo sve mještane da svoje donacije mogu donijeti u subotu, 02. siječnja 2021. godine od 8,00-13,00 sati,  u DVD Domu Medulin.

Također podsjećamo kako je Općina Medulin otvorila poseban podračun na koji zainteresirani mještani mogu uplaćivati financijska sredstva, te  će se  ista, zajedno s donacijom Općine, uplatiti na račun za obnovu potresom pogođenih područja:

Primatelj: Općina Medulin

IBAN: HR1223400091826300008

Model i poziv na broj: HR24 7765-2020

Opis: Donacija za potresom pogođena područja