RADIO ISTRA U FINALU ZLATNOG STUDIJA


Glasanje još danas putem kupona, a do nedjelje 07. veljače online

Radio Istra je ušla u završnu utrku za najveću medijsku nagradu u Hrvatskoj, Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji najbolje radijske postaje! Finaliste ovogodišnjeg, četvrtog po redu, Zlatnog studija odabralo je rekordnih 300 tisuća glasova. Žiri je publici ponudio po pet kandidata u 19 kategorija iz područja glazbe, filma, kazališta, televizije i radija, a publika je putem kupona i online glasanja na Jutarnji.hr izabrala svoja tri favorita po kategoriji.

U kategoriji “Najbolja radijska postaja” u finalu su se našli Narodni radio, Radio Dalmacija i – Radio Istra, čime se najslušanija radijska postaja u Istri svrstala među tri najbolje radijske postaje u Hrvatskoj od njih gotovo 160 i među tri radijske postaje s najvećom podrškom glasača.

“Hvala našim dragim slušateljima na svakom glasu, kliku i kuponu, hvala što su u ovim nikad neizvjesnijim vremenima izdvojili dragocjene sekunde i glasali za nas. Priznanje je to koje nas zadužuje i obvezuje stvarati eter koji će istinski biti eter naših slušatelja. Obećajemo još budnije osluškivati glazbene ukuse, servirati najpreciznije informacije, zalaziti među male ljude, izvještavati o njihovim uspjesima i preprekama, nasmijati ih do suza i probuditi u njima emociju”, izjavila je glavna urednica Radio Istre Melita Gržić Pincin.

“Priznanje dugujemo i svim našim klijentima i partnerima jer što nam oni više vrata otvore, naš je program bogatiji i sadržajniji. Zato obećajemo osmišljavati nove inovativne koncepte radijskog oglašavanja i radujemo se sklapanju novih prijateljstava, a ne samo ugovora. Ovo je ujedno još jedna potvrda moći i značaja lokalnih medija i lokalnog radija, kao radija za koje će se slušatelji boriti jer je lokalni radio njihov ukućan, kolega i susjed koji zna sve što se zbiva. I upravo će lokalni radio odraditi najbolji posao za svoje klijente”, istaknuo je direktor Radio Istre Zvjezdan Jurcola.

Hoće li nagrada Zlatni studio za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj otići u Istru i hoće li s njom Radio Istra proslaviti 30. rođendan i dalje ovisi o glasovima publike. Konkurenciju čine velike radijske postaje koje signalom i koncesijom pokrivaju puno veće i naseljenije područje od Istre. Točnije, cijelu Hrvatsku odnosno cijelu Dalmaciju. Radio Istra, međutim, poziva cijelu Istru ali i sva lokalna radija diljem zemlje, da podrže ovaj radio i na taj način dokažu koliko zajednici lokalna radija znače.

“Kad se nešto toliko godina radi iskreno, odgovorno, sa svim srcem, s puno ljubavi i gušta, sve je moguće. Kuraja do kraja!” poručuju djelatnici Radio Istre, dodajući kako je svaki glas za Radio Istru zapravo glas za cijelu Istru i za svaki lokalni radio. Jer osim gastrospecijaliteta, nepreglednih prirodnih ljepota, tisućljetne kulturne baštine, vrhunske turističke usluge te radišnih, skromnih i samozatajnih ljudi Istra ima i Radio Istru koja svakodnevno nastupa kao ambasador svih vrijednosti kojima se u Istri ponosimo. Kao što to svaki lokalni radio u Hrvatskoj čini na svom području.

Glas Radio Istri može se dati putem linka https://www.jutarnji.hr/zlatni-studio/radio-postaja
do 07. veljače ili ispunjavanjem kupona objavljenih u prilogu Studio. Pobjednike odlučuju jedankopravno glasovi čitatelja Jutarnji.hr (50%) i kuponi iz Studija (50%). Studio sa zadnjim kuponima izlazi danas uz Jutarnji list i danas je zadnji dan za slanje kupona. Dodjela nagrada održat će se 20. veljače u televizijskom spektaklu Zlatnog studija s izravnim prijenosom na prvom programu HRT-a.