Dobre navike Teatra Naranča

Teo je po svemu sudeći običan dječak. Živi sa svojom mamom, a često poslije škole odlazi i do svoje bake – koju voli najviše na svijetu – možda baš zato što ona uvijek priprema za njega posebna jela i slasne deserte. Ali, kada njegova mama odluči promijeniti njihove prehrambene navike te se na Teovom jelovniku po prvi puta nađe svježa riba, Teo se nađe u velikom problemu. Kako živjeti zdravo, i izbjegavati bakine slasne, na baš zdrave recepte, a povrh svega kako zavoljeti ribu, doznajte u novoj predstavi Tetara Naranča Dobre navike.

Predstava nenametljivog pristupa, uz interakciju s publikom te razigranim songovima osvojit će svakoga u publici, a i ono najbitnije ukazat će na pravilan način života, uz redovitu tjelesnu aktivnost te uravnoteženu prehranu. Kroz predstavu se provlače savjeti stručnjaka poput smjernica Savjetovališta za prehranu Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije.

GLUME : Irin Šime Rabar, Katja Rabar i Elizabeta Košeto

Termini: 13.2. (subota) u 18:00 i 19:00 sati

Trajanje : 30 minuta

NAPOMENA: Potrebna je rezervacija zbog limitiranog broja mjesta u dvorani na broj telefona 0955222505 i mail: teatar.naranca@gmail.com