Nove web stranice Turističke zajednice grada Vodnjana-Dignano

Predstavljena je  „nova“ web stranica Turističke zajednice grada Vodnjana – Dignano www.vodnjandignano.com.

Redizajn web stranice pokrenut je u 2020.godini zbog potrebe da se stara web stranica osvježi novim dizajnom i sadržajem koji je u skladu sa novim logotipom TZ Vodnjana i koji je na stranicama ukomponiran na zabavan i efektan način. Stranica je funkcionalnija, privlačnija, pristupačnija i jednostavnija za uporabu te je ˝mobile˝ i ˝user friendly˝.

Sadržaji su trenutačno dostupni na četiri jezika – hrvatski, talijanski, engleski i njemački.

Posebnu pažnju dali smo specifičnostima našeg područja – maslinama i maslinovom ulju, kažunima i suhozidima, sakralnoj baštini (sveta Tijela, muzej sakralne umjetnosti, crkve, arheološka nalazišta) i muralima.

Na web stranici mogu se pronaći podaci o znamenitostima, gastronomskoj ponudi, događanjima, smještajnim kapacitetima, plažama i outdoor aktivnostima (biciklističke staze, pješačke staze).

Sa web stranice moguće je preuzeti informativne brošure i pregledati društvene stranice TZ Vodnjana.

Posebno mjesto na početnoj stranici zauzima „Panorama 360°“. Panorama 360° interaktivna je webVR šetnja koja predstavlja jedinstveno iskustvo doživljaja prostora i atmosfere u realnom prikazu te omogućava korisnicima osjećaj kao da se nalaze na stvarnoj lokaciji. Sastoji se od panoramskih fotografija koje je moguće pregledavati u svim smjerovima (pogled od 360°) međusobno povezanih u jedinstvenu cjelinu koja posjetitelju omogućuje kretanje kroz virtualni prostor. Panoramu 360 posjetitelji koji dođu u ured TZ Vodnjana mogu iskušati uporabom VR naočala.

Trenutno se nadopunjuju i posebni „kutci za iznajmljivače i vikendaše“ kako bi u svakom trenutku na jednome mjestu imali potrebne informacije vezane za njihovo poslovanje, preporuke i savjete.

Vjerujemo kako ćemo uz novu web stranicu zadovoljiti potrebe naših korisnika i efektnije promovirati našu destinaciju, poručuju iz TZ Vodnjana.