Plesni izazov posvećen „Najstarijoj Medulinki – ladonji na placi“, kao plesna razglednica dobrih želja u natjecanju za Europsko stablo 2021. godine

 

U posljednjem tjednu veljače te u završnici natjecanja za Europsko stablo 2021. s ponosom i veseljem predstavljamo pripremljeni video plesnog izazova posvećenog „Najstarijoj Medulinki – ladonji s place“, koja u navedenom međunarodnom natjecanju predstavlja Republiku Hrvatsku.

Na inicijativu Nicole Vojak, djelatnice Medulinske rivijere d.o.o. i voditeljice radio Medulin FM-a, koja je koreografiju plesnog izazova „Jeruzalema dance challenge“ prilagodila za ovu prigodu, u kratkom pripremnom periodu koreografiju medulinskog plesnog izazova za našu ladonju su uvježbali plesači i plesačice Plesnog studija Pirueta Medulin, pod vodstvom Paole Šimunović, vrtićke skupine Leptirići i Delfini Dječjeg vrtića Medulin, te djelatnici Općine Medulin, pod vodstvom Nicole Vojak.

Medulinska je placa potom na jedan dan postala pravim plesnim podijem, a protagonistica naše priče, ladonja na placi – „Najstarija Medulinka – čokoladno stablo naših uspomena“ bila je u toj prigodi najljepša moguća kulisa. Univerzalno prepoznatljivim jezikom glazbe i plesa, pozitivnom energijom i osmijehom na licima svih plesača, odaslane su s mjesnog trga u Medulinu najljepše moguće želje za hrvatsku predstavnicu u natjecanju za Europsko stablo godine!

Kadrove za video medulinskog plesnog izazova snimio je i sam video realizirao Darko Privrat u suradnji sa Sonjom-Barbarom Bader i Nicole Vojak, koja potpisuje inspirativne riječi teksta koji prati video i prijevod na engleski jezik. Video plesnog izazova možete vidjeti i preuzeti OVDJE.

U želji i nadi da što više ljudi vidi ovaj video i zapleše uz predstavljeni plesni izazov, pozivamo vas da ga objavite i dijelite u vašim medijima, društvenim mrežama i svim drugim kanalima. A onda… zaustavite se na trenutak u svojem radnom danu, pustite video i uključite zvučnike. Uz glazbu i ples, smijeh i dobar osjećaj, garantiramo, neće izostati, a pozitivna će se energija koja oko „Najstarije Medulinke“ i njene priče traje već mjesecima, zasigurno još više proširiti! Time ćete ju svakako podržati u posljednjim danima natjecanja za Europsko stablo 2021. godine, koje traje do ponoći 28. veljače, do kada je na Internet stranici www.treeoftheyear.org/CR moguće dati glas predstavnici Republike Hrvatske i još jednom stablu među ukupno 14 kandidata u natjecanju.

Hvala Vam i uživajte… u plesu, u glazbi, u poslu, u vašim ljudima, u ovom i svakom novom danu!