Suradnja Tržnice i POU Pula

Polaznici određenih smjerova za kuhare i konobare odradit će praktični dio nastave pri školovanju na POU Pula u edukativnoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT-u na 1. katu tržnice.

 

Pučko otvoreno učilište (POU) Pula i Tržnica d.o.o. Pula nastavljaju sa suradnjom na području osposobljavanja i edukacije polaznika obrazovanja odraslih (doškolovanje i prekvalifikacija). Naime, krajem edukacije upisanih u smjerove kuhar, konobar i slastičar, polaznici moraju odraditi praktični dio nastave te teorijsko znanje isprobati ili naučiti nove vještine i usvojena znanja u edukativnoj kuhinji KEYQ+ GASTRO PUNKT na 1.katu pulske tržnice.

 

Dobiti mogućnost da se praktični dio nastave za njihovu struku odradi u vrlo moderno opremljenoj edukatvnoj kuhinji prava je poslastica i osvježenje za sve polaznike koji će tako nastaviti učiti tijekom veljače i ožujka. Nadamo se da će im buduće zaposlenje omogućiti također rad u jednoj takvoj vrhunski opremljenoj kuhinji te će ovo iskustvo doprinijeti njihovom daljnjem profesionalnom razvoju. U planu je da grupa polaznika kuha, uslužuje ili priprema jela i slastice.

 

Započeta suradnja tijekom 2019. godine nastavit će se te je odrađivanje prakse u edukativnosj kuhinji postala tradicija za sve polaznike navedenih smjerova POU Pula.