KOD MALINA U MEDULINU PREDSTAVLJEN SUSTAV IZNAJMLJIVANJA ELEKTRIČNIH ROMOBILA

Na trgu kod Malina u Medulinu  pulska tvrtka UTE d.o.o. prezentirala je sustav za iznajmljivanje električnih romobila kojim će se dopuniti  MedBike sustav za iznajmljivanje bicikala.

Naime, na postojećim  stanicama  u Medulinu i Banjolama, će osim iznajmljivanja bicikala i  električnih bicikala biti moguće iznajmiti sve popularnije električne romobile.

Sam proces iznajmljivanja  biti će jednostavan i obavljati  će se uz  pomoć mobilne aplikacije, kojom se reguliraju i pojedine funkcije  bicikala i romobila poput njihovog otključavanja i zaključavanja.

Registraciju u sustav  će biti moguće izvršiti prilikom preuzimanja bicikala i romobila, izvršiti plaćanje putem  bankovne kartice te uživati u vožnji Općinom Medulin.

Osim vraćanja bicikala i romobila na stanice za  punjenje biti će moguće iste ostaviti i na nekim drugim mjestima, npr. na placi u Medulinu, parku povijesti Banjole, Kamenjaku i drugim mjestima.

Očekujemo da će ovaj sustav profunkcionirati u Općini  početkom lipnja te da će romobile i bicikle  osim  mještana koristiti i domaći i strani turisti.