Općina Medulin zahvalnicu za sudjelovanje u ovogodišnjoj kampanji kolektivne sadnje „Zasadi stablo, ne budi panj!“ dijeli sa svima koji su istoj doprinijeli

U želji da sa svim mještanima, pogotovo najmlađim članovima naše zajednice podijelimo lijepi osjećaj zbog zaprimljene zahvalnice za sudjelovanje u ovogodišnjoj kampanji kolektivne sadnje „Zasadi stablo, ne budi panj!“, ovim putem i sami zahvaljujemo upravo njima, djeci naših vrtića koja su sudjelovala u akciji provedenoj na području općine Medulin 22. veljače 2021. godine. 

To su redom, mališani iz područnog vrtića Vinkuran, Pomer i Premantura te učenici svih razreda područne škole Banjole. Veliko hvala ravnateljicama DV Medulin i OŠ dr. Mate Demarin Medulin na susretljivosti, kao i odgojiteljicama navedenih vrtića te učiteljicama PO Banjole koje su uz naše najmlađe sudjelovale u akciji sadnje.

Ukupno je toga dana bilo uključeno preko stotinu vrtićanaca i osnovnoškolaca, a  zasađeno je 8 stabala ladonje te 5 mladih stabala trešnje i 5 badema, održana je jedna, ali vrijedna edukativna radionica o sadnji i značaj stabala, a osjećaj zajedništva i pripadnosti kao i spoznaja da upravo zajedno činimo toliko dobru stvar za sve nas, za naš okoliš i za našu budućnost, zaista je neprocjenjiv i trajati će do iduće godine, do iduće akcije kolektivne sadnje!

Biti dijelom ovako velike priče, koja se istovremeno odvijala u cijeloj Hrvatskoj, pa dodatno tomu, spoznaja da je ovo bila prekrasna aktivnost u sklopu za nas jednako značajnog i vrijednog projekta – natjecanja naše ladonje na medulinskoj placi za Europsko stablo 2021. godine, bila je velika čast i zadovoljstvo.

Hvala i našim tvrtkama koje su akciju omogućile, Med Eko servis d.o.o., za financiranje cjelokupne akcije, Regi elektrik d.o.o. na provedbi i logističkoj podršci te naravno, udruzi „Zasadi stablo, ne budi panj!“, predstavnici za Istarsku županiju Simoni Mrlak Smailbašić i voditeljici i predsjednici Mateji Angelini Kramar na mogućnosti da se uključimo i doprinesemo, educiramo, promoviramo ovu iznimno vrijednu i značajnu akciju!

Stoga budite svjesni i ponosni da smo zajedno bili dijelom promjena, potaknuli ekološku svijest i naglasili važnost te proširili znanja o sadnji. Na taj smo način bili odgovorni i pokazali ljubav prema našem kraju i našoj zajednici.

Dobivena zahvalnica od organizatora kampanje, udruge „Zasadi stablo, ne budi panj!“ zahvalnica je svima vama!

Hvala vam!