Grad Pula nastavlja s komunalnim radovima

 
 
 
Zatvaranje dijela Valdebečkog puta zbog radova rekonstrukcije prometnice
 
 
Za potrebe nastavka izvođenja radova po projektu rekonstrukcije Premanturske ceste s izgradnjom rotora na raskrižju sa Valdebečkim i Kavrerskim putem, Wolfove ulice i I faze Valdebečkog puta  te vodovodne mreže istih prometnica, a koji se intenziviraju upravo na dionici Valdebečkog puta, od ponedjeljka 22. ožujka 2021. godine pa do 21. travnja 2021. godine zatvara se dio Valdebečkog puta od raskrižja sa Mihovilovićevom ulicom do raskrižja sa Ulicom Jasne Crnobori. Isto tako zatvara se u dijelu Ulica Jasne Crnobori – slijepa cesta do raskrižja sa Valdebečkim putem, dok ostala privremena regulacija na dijelu Premanturske ostaje na snazi kao i do sada.

Isto tako od ponedjeljka nakon 10:00 sati će, zbog predmetnih radova na rekonstrukciji Valdebečkog puta, autobusi Pulaprometa koji prometuju na liniji 8 (bus kolodvor-Valdebek-bus kolodvor) voziti na način da će zaobilaziti Ulicu Svete Felicite i Mihovilovićevu ulicu. Prometovat će Medulinskim cestom do skretanja na Valdebečki put i voziti do Lovežice, skrenuti desno i onda Ulicom Modrušanov prilaz, desno u Ulicu Jasne Crnobori te Ulicom Valdebečki put nazad uobičajenom trasom. U Ulici Modrušanov prilaz, pored trgovine postavljeno je privremeno autobusno stajalište.

Mole se svi sudionici u prometu na dodatan oprez i poštivanje privremene regulacije prometa koja grafika obilazaka se dostavlja u privitku.
 
 
Gradi se javna rasvjeta odvojka Paduljskog put
 
U ponedjeljak, 22. ožujka 2021. godine započinju radovi na izgradnji javne rasvjete odvojka Paduljskog puta. Izgradit će se energetska infrastruktura u dužini 100 metara i postaviti četiri stupa javne rasvjete u LED tehnologiji za što je će se izdvojiti 145.050,00 kuna s PDV-om.

Radove, koji se planiraju okončati do 22. travnja 2021. godine, će izvoditi trgovačko društvo Vintijan d.o.o., a nadzor društvo Elput d.o.o.

Budući je u pitanju slijepi odvojak, dvosmjernog prometovanja, za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa te se mole vozači na dodatan oprez i poštivanje prometne signalizacije.