Općina Medulin uručila donaciju humanitarnoj udruzi „Naš San Njihov Osmijeh“

U četvrtak 1. travnja načelnik Općine Medulin Goran Buić, zajedno sa suradnicima, posjetio je udrugu “Naš San Njihov Osmijeh”.

Buić je istaknuo kako je ova skromna donacija socijalnog vijeća samo mali znak zahvalnosti za konstantan i nesebičan, volonterski rad udruge.

Općina Medulin prepoznaje kvalitetu rada udruge, jer upravo zahvaljujući njima mnoge obitelji nisu gladne te na taj način podmiruju neke osnovne životne potrebe.

Ova naša donacija je samo jedna simbolična, a u budućnosti će ih sigurno biti još puno, rekao je načelnik Buić. Uz riječi zahvale za njihov nesebičan rad, načelnik je potom uručio paket donacija u vrijednosti od 2.000 kuna.

Igor Loparić, predsjednik udruge “Naš San Njihov Osmijeh”, naveo je kako se nada da će pomoć koju su dobili od Općine Medulin, kao prve jedinice lokalne samouprave koja se uključila u humanitarnu akciju SLUŠAJ SVOJE SRCE, biti vjetar u leđa i poticaj drugima da se također priključe. Loparić je istaknuo kako se radi o akciji u kojoj pokazujemo naše istarsko srce u našoj županiji, ali i puno šire.

U proteklih godinu dana zbog pandemije je broj potrebitih obitelji svakim danom sve veći te je Loparić ujedno pozvao i sve ljude koji smatraju da na bilo koji način mogu pomoći, da to i učine. Na kraju se Loparić još jednom zahvalio Općini Medulin i socijalnom vijeću Općine Medulin na donaciji, ali i na dosadašnjoj i budućoj suradnji.