Mirna Mihovilović Radolović kandidatkinja IDS-a za načelnicu Medulina

Mirna Mihovilović Radolović kandidatkinja je IDS-a na predstojećim lokalnim izborima za načelnicu Općine Medulin, jednoglasno je odlučeno na posljednjoj sjednici predsjedništva medulinskog IDS-a. Ponosni su, kažu, što mogu kandidirati osobu, koja se svakako ističe po velikoj volji i spremnosti na rad u korist zajednice, ali i po svojim sposobnostima.

Vodstvo medulinskog IDS-a istaknulo je da sa Mirnom Mihovilović Radolović, Medulin dobiva vrlo motiviranu, otvorenu i radišnu osobu, koja pred svoje sugrađane izlazi kao mlada i izrazito odgovorna kandidatkinja, ali i osoba koja je svojim radom na mjesnoj razini već dokazala da je spremna ‘zasukati rukave’ i predano raditi na dobrobit naše zajednice.

– S Mirnom naša općina može dobiti prvu načelnicu, s jasnim idejama kako približiti rad Općine svim našim sugrađanima, posebice mladim ljudima. Riječ je o konkretnoj mladoj ženi sa vrlo jasnim stavovima o ravnopravnosti spolova te jednakim mogućnostima za sve. Ima puno svježih ideja i uvjeren sam da itekako zna kako dalje razvijati i unaprijediti našu zajednicu, naglasio je predsjednik medulinskog IDS-a Marko Zlatić.

Zahvalivši se svima na velikoj podršci, Mihovilović Radolović istaknula je da će u fokusu njenog rada biti bespoštedna borba protiv ilegalne gradnje, sasvim novi pristup u daljnjem širenju općine s ciljem sprječavanja betonizacije i divlje apartmanizacije, ravnomjerni razvoj svih naselja, rješavanje pitanja Kaštijuna te ostalih komunalnih i infrastrukturnih problema, poticanje odgovornog i održivog turizma te veliki iskorak u području kulture, očuvanju tradicije i kulturne te nematerijalne baštine.

Mirna Mihovilović Radolović rođena je 1984. godine u Puli. Inženjerka je cestovnog prometa, a od 2008. radi u obiteljskom obrtu za prijevoz putnika. Od mladosti je vrlo aktivna u ronjenju i vatrogastvu te aktivno sudjeluje u svim aktivnostima vatrogastva Općine i šire. Obnašala je dužnost predsjednice MO-a Vinkuran te je vrlo aktivna u društveno korisnom radu Općine. Udata je i majka jedne djevojčice.