SDP Pule formalno predao kandidature Sanje Radolović za gradonačelnicu i listu za Gradsko vijeće Pule

Danas su predstavnici SDP Pule predvođeni predsjednicom i kandidatkinjom za gradonačelnicu Pule, Sanjom Radolović, u 14:00 sati predali službene kandidature kako za gradonačelnicu tako i za Gradsko vijeće Pule.

Kao što je već poznato, SDP je predložio Sanju Radolović, predsjednicu SDP Pule i saborsku zastupnicu, kao kandidatkinju za gradonačelnicu te korak predaje potrebne dokumentacije predstavljao je formalnost kako bi izborni postupak ušao u završnu fazu kampanje.

Odmah na početku želim zahvaliti svim ljudima koji su podržali moju kandidaturu te ovom prilikom želim im poručiti kako ih neću razočarati – rekla je Sanja Radolović.

Danas nije poseban dan, poseban dan je 16.5.2021. godine. Na taj dan bitno je da svi koji sanjaju ostvarive stvari izađu na izbore i poklone svoje povjerenje meni kao kandidatkinji za gradonačelnicu te SDP-u kao listi – rekla je Radolović.

Pula je na prekretnici, biramo između dosadašnje neostvarene megalomanije i ostvarivih projekata koji će podići kvalitetu života u Puli, a koje smo prezentirali građanima – rekla je Radolović.

16.5.2021. godine imamo samo jednu priliku koja će odrediti budućnost Pule i društva u kojem želimo ići u naredne 4 godine. Biramo između ostvarivih projekata koji će Pulu povesti u smjeru razvoja, poticane stanogradnje i stabilnih radnih mjesta te između onoga što smo imali dosada – oronulog grada, megalomanskih neostvarenih obećanja i ovisnosti o turističkoj sezoni – zaključno je izjavila Radolović.