Goran Buić potpisao sporazum o suradnji  i podršci s kandidacijskom listom nositelja Afrima Fetaia.

Goran Buić dobio je još jednu potporu u  utrci za novi mandat za mjesto načelnika Općine Medulin. Naime, danas je u Medulin potpisan Sporazum između Afrima Fetaia, kao nositelja  Kandidacijske lista grupe birača te Gorana Buića, o podršci i suradnji na lokalnim izborima 2021. godine, kojom kandidacijska lista Afrima Fetaia daje  podršku  Goranu Buiću u osvajanju još jednog mandata  na mjestu načelnika Općine Medulin. 

Goran Buić izjavio je da očekuje nastavak suradnje sa zajednicom Albanaca,  koja je i do sada bila izvrsna, obzirom da su bili partneri i suradnici  koji su  konstruktivno pomagali  u svim pitanjima u kojima su  bili uključeni pripadnici albanske nacionalne manjine, osobito u pripremi i  unapređenju uvjeta poslovanja tijekom  turističke sezone. Naglasio je kako  vjeruje da će suradnja biti  još  više unaprijeđena, konstruktivnija i bolja u narednom mandatu. 

Dr. sc. Afrim Fetai istaknuo je kako je  njihova suradnja s Goranom Buićem i njegovom kandidacijskom listom  bila je na vrlo visokom nivou, te su ga  odlučili  i dalje podržavati obzirom da su zajedno započeli puno  projekata koje trebaju zajedno okončati, na dobrobit svih mještana Općine Medulin.