Turisti koji borave na Medulin Rivijeri moći će se testirati na COVID-19

NA INICIJATIVU TURISTIČKE ZAJEDNICE OPĆINE MEDLIN USKORO PUNKT ZA TESTIRANJE

Turisti koji borave na Medulin Rivijeri moći će se testirati na COVID-19

Nastavni zavod za javno zdravstvo Istarske županije u suradnji sa Specijalnom bolnicom  Medico obavljat će testiranja na Covid-19 na području općine Medulin, a na inicijativu Turističke zajednice općine Medulin. Naime, kako saznajemo od direktora TZ-a Enca Crnoborija, u sklopu priprema za turističku sezonu započelo je cijepljenje privatnih iznajmljivača koji su se prijavili u ured TZ Općine Medulin. Od sada kreće sa radom i prvi punkt od tri koja će biti postavljena na Medulin Rivjeri, na kojem će se moći testirati naši gosti.

Testiranje će započeti od 31. svibnja  na Covid test pointu na Brajdinama kod mula Štraminjoni na sportskom igralištu iza restorana Mižerija.

Zainteresirani za testiranje moraju se dan ranije do 18 sati javiti na mail u Turističkoj zajednici općine Medulin. Na mail info@tzom.hr potrebno je dostaviti ime i prezime, datum rođenja, broj putovnice ili osobne iskaznice, broj mobitela i mail adresu. Na Covid test pointu uzorci za testiranje uzimat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati.

Cijena brzog antigenskog testiranja je 100,00 kuna, a za PCR-test potrebno je izdvojiti 375,00 kuna.

Rezultati brzog antigenskog testa bit će poznati dva sata nakon uzorkovanja, a PCR testa sljedećeg dana.