Mladi pulski judaš David Sokolović na petom je mjestu okončao nastup na europskom kadetskom kupu koji se održao u Poreču

U svom prvom europskom nastupu David je odličnim borbama stigao nadomak medalje. U prvom je kolu bio bolji od Bugarina Hrista Valkova kojeg je svladao iponom pred kraj regularnog dijela borbe. Nakon toga poražen je od srpskog borca Stefana Zubovića , te je kroz repasaž tražio put do medalje. U prvom kolu repasaža izašao je kao pobjednik u borbi protiv reprezentativnog kolege Bruna Rozge, kojemu se tako revanširao za poraz u finalu prvenstva Hrvatske. Nakon toga uslijedila je pobjeda protiv Estonca Karl-Johannesa Pilta, kojom je stigao do borbe za broncu. Nažalost, na početku borbe protiv Latvijca Matissa Zelie napravio je pogrešku i otvorio svom protivniku put do bacanja, koji je ovaj dobro iskoristio i ostvario ippon.

Petim mjestom pulski je borac istaknuo kandidaturu za nastup na europskom kadetskom prvenstvu koje se održava u kolovozu u Rigi.

Dani Klačar nastupio je na juniorskom europskom kupu u Sarajevu, no nažalost već je u prvom kolu od njega bio bolji Francuz Enzo Jean.