VEČERAS NA NARODNOM TRGU vatrama SV.Ivana počinje ‘Vodnjansko ljeto’

Kako i tradicija nalaže, ciklus ljetnih događaja na Vodnjanštini počinje večeras vatrama Svetog Ivana na središnjem trgu te mnogim drugim popratnim sadržajima za sve generacije.

”Ovogodišnje izdanje „Vodnjanskog ljeta“ bit će nešto drugačije od onih na kakve smo navikli. Ali savim je sigurno da se trudimo stvoriti trenutke opuštanja i zabave za sve Vas! Iako zbog epidemioloških mjera i limitiranog broja posjetitelja, kojeg se moramo pridržavati uslijed situacije s pandemijom, nismo u mogućnosti planirati na dugi rok unaprijed, to nikako ne znači da odustajemo od većeg broj događanja tijekom cijelog ljeta, na različitim lokacijama. Informacije o događajima i manifestacijama diljem Vodnjanštine bit će pravodobno objavljene” poručili su organizatori.

Tradicionalno otvaranje „Vodnjanskog ljeta“ održat će se danas u večernjim satima na Narodnom trgu, s vatrama Sv. Ivana.

Program počinje u 20.30 sati u galeriji „Loggia“ u sjedištu Zajednice Talijana Vodnjan, gdje će se održati otvorenje izložbe radova keramičke grupe ZT Vodnjan.