Krenula nova humanitarna akcija OSIGURAJMO ZNANJE

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH dana 26.06.2021. godine pokrenula je novu humanitarnu akciju pod nazivom OSIGURAJMO ZNANJE a ista će trajati do 31.08.2021. godine.

Akcija je pokrenuta s ciljem prikupljanja financijskih sredstava a u svrhu unaprijeđenja uvjeta školovanja za najmlađe korisnike odnosno kupnju radnih bilježnica i školskog pribora za učenike osnovnih škola i kupnju udžbenika za učenike srednjih škola. Humanitarna akcija OSIGURAJMO ZNANJE namijenjena  je prvenstveno djeci samohranih roditelja na području Istarske županije a ukoliko bude mogućnosti, pokrit će se i korisnici iz drugih županija.

Akcija je prijavljena nadležnom Upravnom odjelu za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije te joj je dodjeljena oznaka vrste ŠK a ista je upisana u evidenciju humanitarnih akcija pod evidencijskom oznakom IŽ-HA/ŠK-21-16

Pozivamo sve naše donatore i prijatelje da sukladno svojim mogućnostima uplate priloge na poseban broj računa otvoren samo za tu akciju HR7924850031500008321 a koji će biti utrošeni za kupnju udžbenika i radnih bilježnica.

Za više informacija možete se obratiti na službeni broj telefona 099 308 3750, na mail nassan.njihovosmijeh@gmail.com ili na facebook stranici NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH

Hvala unaprijed od NSNO volontera