Ove subote u Medulinu posljednji događaj programa „Glazba i smijeh za dušu i tijelo“ – Stand up pulskog komičara Zorana Todorovića Todora

Posljednja od tri kulturno-zabavne večeri unutar programa „Glazba i smijeh za dušu i tijelo“ / „Music and Laughter for Body and Soul“, održati će se ove subote, 14. kolovoza 2021. u Medulinu. Nakon harfistice Doris Karamatić i njenog glazbenog stand up-a te akustičnog koncerta kantautorice Elis Lovrić, svoj Stand up nastup održati će pulski komičar Zoran Todorović Todor. Kao i do sada, lokacija će biti ograđeno dvorište nekadašnjeg medulinskoga vrtića, na adresi Katikulić 1, a nastup počinje u 21 sat.  

Zoran Todorović Todor, ako ga je uopće potrebno predstavljati, pulski je glazbenik – punker, predvodnik benda Antitodor te genijalan komičar, a pored toga i soboslikar. Svoje mišljenje, stavove i poglede na mala i velika životna pitanja izražava kako kroz svoje pjesme tako i kroz satiru koju najčešće vezuje uz Istru kao podneblje i njene ljude. Svojim će vicevima i nepresušnom pozitivnom energijom Todor zabaviti i do suza nasmijati medulinsku publiku.

Vođeni mišlju da „smijeh zaista jest lijek“, organizatori su upravo Todorov nastup pustili za kraj programa „Glazba i smijeh za dušu i tijelo“. Isti je osmišljen u želji da okupi mještane i posjetitelje i pruži im sadržaj koji obogaćuje i pozitivno djeluje na kvalitetu njihova života, upravo u vremenu u kojemu smo međusobno udaljeni i više no ikad izloženi negativnim vijestima i energiji.  

Udruge Sakramenksi, Mutila i Format stoga s veseljem i uzbuđenjem pozivaju sve zaineresirane posjetitelje na večer zabave i smijeha koju organiziraju u prostoru staroga medulinskog vrtića sa željom i u cilju oživljavanja tog posebnog, skrivenog prostora u samom srcu Medulina. Uz napomenu da je ulaz slobodan, zahvaljujući pokroviteljstvu Općine Medulin i Turističke zajednice općine Medulin, no obzirom i u skladu s mjerama na snazi, za dolazak su obvezne prijave putem e-maila, na adresu centarsantadur@gmail.com.