Vižula vivit II, nedjelja 22.8.2021. u Arheološkom Parku Vižula u Medulinu

U nedjelju 22. kolovoza 2021. godine, zeleni poluotok tisućljetne povijesti, Vižula u Medulinu oživjeti će u sklopu događaja pod nazivom „Vižula VIVIT II – Vižula ŽIVI 2!“. Organizatori su udruga Mutila te partnerske udruge Sakramenski i Format, a pokrovitelj je Općina Medulin i TZ Medulin.


Program započinje u 18 sati igraonicom streličarstva za djecu. U sklopu ovog djela programa djeca će se moći zavrtjeti u rimskom vrtuljku te zabaviti u crtaonici. Od 19 sati posjetitelji će moći obići poluotok Vižulu uz stručnog voditelja, mag.hist. Iana  Tataja.


U 20 sati na rasporedu je projekcija dokumentarnog filma „ SOL MASLINA KAMEN“ dok u 20:30 sati započinje projekcija animiranog filma za djecu „UKRADENA PRINCEZA“.

Kako bi na najbolji način uživali u filmu pod zvijezdama, organizatori pozivaju posjetitelje da sa sobom ponesu jastuke ili dekice. Događaj će se održati poštujući sve protu-epidemiološke mjere i preporuke Stožera CZ i HZJZ-a, a organizatori mole posjetitelje da ih se pridržavaju. U skladu s navedenim, obavezna je prijava dolaska, pa molimo posjetitelje da to učine putem e-maila na adresu udrugamutilamedulin@gmail.com. Broj sudionika je ograničen na 50 osoba.