Mikeli Ristoski priređen doček na medulinskoj Placi

 

Mikela Ristoski, prva  hrvatska sportašica koja je na tri paraolimpijade osvojila odličja, dočekana je na medulinskoj Placi. Posljednji sjajan uspjeh naše Mikele je brončana medalja na paraolimpijadi u Tokiju, koju je osvojila sa svojim sjajnim skokom od 5,46 m.

Načelnik Općine Medulin čestitao je Mikeli na uspjehu te joj   uručio poklon bon u iznosu  od 4.000,00 kuna, a njenom treneru Danialu Temimu  poklon bon u iznosu od 1.000,00 kuna naglasivši  kako će Općina Medulin uvijek podržavati  sve sportaše, a kako će njen uspjeh svakako pridonijeti popularizaciji atletike i kod najmlađih medulinaca.

Direktor Turističke  zajednice Općine Medulin Enco Crnobori također je čestitao Mikeli uručivši joj skulpturu Šampjera i monografiju Općine Medulin. Šampjero kojeg je Mikela nosila na majci u Tokiju velika je promocija Medulina kao sportske destinacije u  cijelom svijetu.

Mikela Ristoski  i njen trener zahvalili su se Općini Medulin, Turističkoj zajednici i Arena Hospitality Grupi na podršci tijekom priprema,  obzirom da se uglavnom pripremala i trenirala na terenima i u teretani AHG-a. Osim toga, trenirala je i na Vižuli  a izuzetno je teško bilo tempirati vrhunac forme za Tokijo, obzirom da su se natjecanja odgađala  i održavala ovisno o  situaciji s Covidom.

Mate Mezulić, predsjednik Atletskog kluba Medulin i Atletskog kluba za osobe s invaliditetom Medulin također je zahvalio Općini Medulin, Turističkoj zajednici i AHG te  najavio Mikelin pohod na četvrtu medalju na paraolimpijadi u Parizu, koja će se održati za samo tri godine.

Uz načelnika Kirca sa suradnicima, brojne Mikeline klupske kolege, predstavnici Sportske zajednice Općine Medulin te županijska pročelnica za obrazovanje, sport i tehničku kulturu Patricia Percan čestitali su Mikeli i uveličali njen doček u Medulinu.