Promocija novog romana Marilene Dužman u Medulinu

Ovog četvrtka, 16. rujna 2021. u Medulin stiže dugo očekivana gošća.

Iako živi doslovno u susjedstvu, u tek par kilometara udaljenom Ližnjanu, trebala je napisati cijeli niz romana, da bi došlo do predstavljanja njene nove knjige u Medulinu.

 

Radi se o inspirativnoj i zaista produktivnoj autorici, Marileni Dužman, koja će u dvorištu centra Šantadur (nekadašnjega vrtića u Medulinu na adresi Katikulić 1) upravo ovoga četvrtka s početkom u 18 sati promovirati svoj najnoviji spisateljski rad. Nakon Psihijatrice, Ginekologa i ostalih do sada izdanih naslova, na red je došao i autoričin sedmi roman naziva „HAKER“.

 

Urednica knjige je Andrea Holi, lektorica Zlata Knez, a grafički ju je uredio Tomislav Klemenčić. Kao i dosadašnji romani, „HAKER“ izlazi u vlastitoj nakladi autorice, a uz nju će na medulinskoj promociji biti moderatorica Nina Žufić te glazbeni gosti, duo Sunrise.

 

Događaj se organizira u suradnji udruga Sakramenski, Mutila i Format s autoricom, te ovime poziv svim zainteresiranim mještanima i posjetiteljima na 1. gostovanje spisateljice u Medulinu koje je istovremeno i početak njene promotivne turneje romana „HAKER“.

Obzirom da je u skladu sa mjerama na snazi ograničen broj posjetitelja, mole se zainteresirani da najave svoj dolazak putem e-maila na adresu centarsantadur@gmail.com

 

U slučaju kiše, događaj će se istog dana i u isto vrijeme održati u Multimedijalnom centru Općine Medulin, 3mc-u na placi (Centar 58, Medulin).