Općina Medulin uspješnu poslovnu godinu zaključuje darivanjem najpotrebitijih

Općina Medulin  uljepšala je blagdane korisnicima socijalnog programa dodijelivši 98 božićnica po petsto kuna.  Za socijalni program Općina Medulin je  u 2021. godini osigurala iznos od 1,2 milijuna kuna, dok je  socijalni program za 2022. godinu povećan  na 1,3 milijuna kuna iz kojeg se najveći dio odnosi na mjesečnu naknadu umirovljenicima i sufinanciranje autobusnog prijevoza.

 

Osim toga, Načelnik Općine Medulin Ivan Kirac sa suradnicima, savjetnikom načelnika Gianniem Bužletom i pročelnikom za opće poslove i društvene djelatnosti Markom Cukonom posjetio je na Badnjak Dječji dom Ruža Petrović kojem je donirano deset tisuća kuna  a korisnicima  doma su donirani paketići slatkiša.

 

Djelatnici Doma upoznali su Načelnika Ivana Kirca s  projektom koji se provodi u Domu kako bi se osigurao ugodan i funkcionalan prostor za rad s korisnicima te kako bi pripremili  korisnike za samostalan život te integraciju u lokalnoj zajednici.

 

Udruzi naš san njihov osmjeh donirani su poklon paketići za dvadeset socijalno ugroženih obitelji, a  naravno da nisu  izostali i znakovi pažnje za naše najstarije mještane.

 

Korisnicima Doma za starije  Moja hiža u Vinkuranu uručeni su poklon paketi s  dezinficijensima, maskicama,  voćem   i drugim  potrepštinama.

 

Stalnim korisnicima proračuna Udruzi Fido i Udruzi za zaštitu životinja Snoopy  uručeni su paketi hrane za kućne ljubimce u vrijednosti po tisuću  kuna kako bi kućni ljubimci lakše dočekali svoje udomitelje.

 

Načelnik Ivan Kirac sa suradnicima zaželio je svima sretne Blagdane,  uz lijepe želje za uspješnu i zdravu Novu godinu!.

 

Općina Medulin