Humanitarna akcija koju su pripremili korisnici i djelatnici Obiteljskog doma Giudici – Villa Elisa iz Šišana

Pozivamo vas da se odazovete humanitarnoj akciji koju su pripremili korisnici i djelatnici Obiteljskog doma Giudici – Villa Elisa iz Šišana.

Naime, korisnice doma pripremile su kolače koje će, prigodno pakirane, nuditi posjetiteljima pulske tržnice u subotu, 12. veljače 2022. godine. Vaš dobrovoljni prilog koji možete dati u zamjenu za paketić domaćih kolača, donirat ćemo pulskoj udruzi Naš San Njihov Osmijeh iz Pule koji će tako dalje usmjeriti novac na potrebite.

Na ovaj prigodan način, korisnici obiteljskog doma iz Šišana željeli su iskazati čin ljubavi uoči dana zaljubljenih, napraviti nešto dobro, svoju egzistenciju obogatiti bojama i osjećajima punim ljubavi.

„Nadamo se da će ove aktivnosti u koje su naši korisnici unijeli mnogo ljubavi doprinijeti zajednici u kojoj borave i da ćemo njima podići osviještenost o problematici uključenosti osoba starije životne dobi u društvenu zajednicu – jer oni imaju itekako puno ljubavi za dati svojim sugrađanima, mještanima i dragim ljudima“ naglasio je predstavnik Obiteljskog doma Villa Elisa Antonio Giudici.

Zajednica koja gradi i poštuje istinske vrijednosti i brine o svojim starijim sugrađanima, osviještena je zajednica te siguran temelj i uzor za nove naraštaje.

Zato ne zaboravite! i posjetite korisnike Ville Elisa iz Šišana na štandu pored zgrade pulske tržnice u subotu, 12. veljače od 8 do 13 sati! Oni će vas dočekati s velikim osmijehom i paketićem domaćih slastica. Donirajte za rad udruge Naš San Njihov Osmijeh te vašim djelima doprinesite da nekome pomognemo ili da mu samo uljepšamo dan. Slastice koje ne budu našle svoje vlasnike, donirat ćemo Gradskom društvu Crvenog križa Pula.