Moris Trbulin, dvostruki pobjednik kickboxing WAKO Grand Prixa u BiH

U Sarajevu se ove subote 26.02.2022. održao četrnaesti međunarodni kickboxing kup „Gran Prix BiH“ u kategorijama dječaci, kadeti, juniori i seniori. Natjecanje je okupilo 716 takmičara iz 91 klubova pristiglih 12 zemalja, Austrije, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Moldavije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Srbije, Slovačke, Slovenije, Turske te domaćina Bosne i Hercegovine. Na turniru koje je izrastao u jedan od najboljih u regiji iz Istarske županije nastupio je i predstavnik pulskog kluba.

U dobnoj skupini juniori nastupa Moris Trbulin i osvaja dvije zlatne medalje. Prvi je u disciplini point fight -63kg uvjerljivom pobjedom 11:0 u finalu s domaćim predstavnikom, i prvi je u disciplini light contact -63kg, također u finalu s predstavnikom Bosne i Hercegovine još jednom uzastopnom pobjedom, rezultatom 3:0.  

Među kickboxing takmičarima na WAKO kupu u Sarajevu, u različitim disciplinama trebalo je nastupati i nekoliko boraca iz Ukrajine ali su nažalost zbog trenutne situacije otkazali svoj dolazak.

Trbulin je inače član matičnog kluba KBK Planet Sport ali je trenutno na studiju i njegov uspjeh temelji se na marljivom i trajnom treningu tijekom cijele godine na relaciji Pula-Zagreb.  Trener Edi Višković, zadovoljan je njegovim kontinuiranim radom te u suradnji s trenerom zagrebačkog prijateljskog kluba prati pripreme i treninge svog borca.