Objavljen novi natječaj za zakup 14 poslovnih prostora

Grad Pula danas je objavio natječaj za davanje u zakup ukupno 14 poslovnih prostora čime su izloženi svi trenutno raspoloživi gradskih poslovni prostori. Cilj je dodatno oplemeniti i obogatiti cjelogodišnju ponudu, posebice u samom centru grada te novo zainteresiranim poduzetnicima i gospodarstvenicima omogućiti uvid u slobodne prostore.  

Riječ je o poslovnim prostorima na sljedećim adresama i djelatnostima:

Riva br. 2 (djelatnost: ugostiteljska – restoran), Flaciusova br. 10 (djelatnost: uslužna, agencijska, trgovinska – ostalo (osim prodaje suvenira i sezonske robe, opreme za more i plažu), ugostiteljska – objekt jednostavnih usluga za pripremu i usluživanje hrane i pića), Forum br. 13 (djelatnost: ugostiteljska – restoran), Sergijevaca br. 21 (djelatnost: trgovinska – trgovina brendiranih proizvoda, i to odjeće i obuće te kućnog tekstila, posuđa i ostale opreme za kućanstvo), Sergijevaca br. 36 (djelatnost: trgovinska – trgovina brendiranih proizvoda, i to odjeće i obuće te kućnog tekstila, posuđa i ostale opreme za kućanstvo), Sergijevaca br. 49 i 51 (djelatnost: trgovinska – trgovina brendirane sportske odjeće i obuće), Laginjina br. 1 (djelatnost: ugostiteljska – restoran, lounge bar), Trg I. svibnja br. 4 (djelatnost: trgovinska – ostalo (osim prodaje sezonske robe, suvenira, opreme za more i plažu), Ciscuttijeva br. 12 (djelatnost: trgovinska – prodaja odjeća i obuća, uslužna), Zagrebačka br. 10 (djelatnost: trgovinska – ostalo (osim prodaje sezonske robe, opreme za more i plažu te suvenira), uredska, agencijska), Istarska br. 18 (djelatnost: trgovinska – ostalo (osim prodaje suvenira i sezonske robe – opreme za more i plažu), Istarska br. 18 (djelatnost: trgovinska – ostalo (osim prodaje suvenira i sezonske robe – opreme za more i plažu), Carrarina br. 7 (djelatnost: djelatnost obrazovanja i poučavanja – škola stranih jezika), Mletačka br. 8 (djelatnost: uredska, uslužna, agencijska, trgovinska – ostalo (osim prodaje suvenira, sezonske robe, opreme za more i plažu).
Navedeni poslovni prostori daju se u zakup na vrijeme u trajanju od 10 godina, a djelatnost u poslovnom prostoru mora se obavljati kroz cijelu kalendarsku godinu, izuzev u ostalim uvjetima propisanim predmetnim natječajem.

Očevidi poslovnih prostora obavit će se 28. i 29. ožujka 2022. godine u vremenu istaknutom u natječaju, a nakon čega slijedi usmeno nadmetanje ponuditelja u prostorijama Komunalne palače, (Forum br. 1), dana 13. travnja 2022. godine s početkom u 12:00 sati.

Cjeloviti tekst natječaja sa svim podacima o poslovnim prostorima i uvjetima natječaja objavljen je službenim stranicama Grada Pule (www.pula.hr).