UOČI SEZONE NOVI PROJEKT TURISTIČKE ZAJEDNICE OPĆINE MEDULIN U JEDINSTVENOM KATALOGU PREDSTAVLJENE PLAŽE MEDULIN RIVIJERE

 

Na najfrekventnijoj plaži Medulin Rivijere, plaži Bijeca u Medulinu predstavljen je danas katalog plaža ove popularne turističke destinacije.

Željeli smo ovom jedinstvenom publikacijom, prvom takve vrste u Hrvatskoj, dati značaj našim plažama koje su izrazito važne za razvoj turizma na našem području. Naši turisti imat će tako mogućnost na jednom mjestu dobiti sve informacije o plažama svih naših mjesta – Medulina, Premanture, Pomera, Banjola, Vinkurana i Pješčane Uvale. Katalog je tiskan na četiri jezika,a zahvaljujući QR kodu unutar kataloga, svi koji to budu željeli moći će na stranicama Turističke zajednice općine Medulin dobiti i dodatne informacije. Katalog je ujedno i još jedan način promocije, a vjerujem da će ga mnogi naši gosti ponijeti svojim kućama kao suvenir, kazao je direktor Turističke zajednice općine Medulin Enco Crnobori.

O ovom novom projektu Turističke zajednice općine Medulin pohvalno je govorio i načelnik Medulina Ivan Kirac, koji je naglasio i to kako će općina raditi na uređenju plaža. Inače, Turistička zajednica općine Medulin ima obvezu 30 posto ostvarenih sredstava uplaćivati u proračun općine. U ovoj će godini općina Medulin tako 700 tisuća kuna uložiti u uređenje plaža i javnih površina, a sve kako bi se turisti ugodno osjećali tijekom svog boravka na Medulin Rivijeri.

Autor projekta Igor Zirojević, kazao je kako su plaže snimane uglavnom iz zraka i to tijekom izrade monografije općine Medulin. Zirojević je naglasio kako je snimljeno i obrađeno više od 50 plaža i otoka, a karta plaža prikazuje mikro i makro lokacije.

Katalog čiji je izdavač Turistička zajednica općine Medulin tiskan je u pet tisuća primjeraka, dijelit će se besplatno.