Istra Outdoor Experience na Place2go sajmu 2022

NAKON DVOGODIŠNJE PAUZE USPJEŠNO ZAVRŠEN MEĐUNARODNI SAJAM TURIZMA PLACE2GO – 08.-10. TRAVANJ

U Areni Zagreb u petak je službeno otvoren međunarodni sajam turizma Place2go koji se održavao prošlog vikenda od 08. do 10. travnja. Prvi dan sajma, petak do poslijepodnevnih sati bio je namijenjen ljudima iz poslovnog svijeta i turističkim profesionalcima, za koje je organiziran i B2B dan, nakon čega je sajam otvoren za javnost. Prvi dan sajma, Istra Outdoor Experience štand, posjetili su ministrica turizma Nikolina Brnjac i pomoćnica ministrice turizma Monika Udovičić te poznati hrvatski travel bloger Kristijan Iličić. Preostala dva dana sajam je bio otvoren za širu publiku koja je osim informativnih brošura i ponuda putovanja mogla poslušati i zanimljiva predavanja i panele.

Istra Outdoor experience team već niz godina sudjeluje na sajmu Place2Go predstavljajući turističku ponudu Barbanštine i Istru. Ove godine zasigurno su ostali vrlo zapaženi jer je njihov team imao najveći izložbeni prostor u Areni Zagreb na preko sto kvadrata. Sa svojim proizvodima i programima, Istra Outdoor Experience predstavlja tim ljudi čija je ideja bila okupiti najbolje i najrazličitije turističke proizvode, sadržaje i usluge u posebno kreiran turistički paket koji zadovoljava zahtjeve gosta. Dakle, iza bogate ponude aktivnog odmora, smještaja u kućama za odmor i kampu u domaćinstvu, eno i gastro ponude, ujedinjeni pod imenom Istra Outdoor Experience team jesu Istra Adventure, Glavani park, Ranch Barba Tone, Konoba Vorichi, turistička agencija Travel Istria, Camp Dvor i TZ Barban sa Centrom za posjetitelje koji od ove godine čini još jedan dodatni sadržaj za goste Barbanštine. Na ovogodišnjem su se sajmu timu priključili i TZ Marčana, Konoba Da Rocco, Krnica Boat Excursions i Commodo villas.

S obzirom na pauzu od 2 godine zbog Covid-19 pandemije, ovogodišnji je sajam popraćen s nešto manje posjetitelja, ali i dalje dovoljno da se sigurno mogu pohvaliti i nekom novom dogovorenom suradnjom.

Svaki posjetitelj koji je posjetio ADVENTURE PARK Istra Outdoor Experience team-a u Areni Zagreb mogao je iz prve ruke dobiti sve potrebne informacije potrebne za planiranje različitih aktivnosti u Istri,  dogovoriti suradnju te zaigrati nagradnu igru. Način na koji prezentiraju svoje poslove i pričaju svoju priču nikoga ne može ostaviti ravnodušnim, pa tako ni posjetitelje koji su sa njihovog štanda sigurno otišli sa osmijehom na licu.