Veseli Uskršnji ponedjeljak u kaštelu Morosini-Grimani i poseban gost iznenađenja !

Uskršnji praznici stigli su i u kaštel Morosini-Grimani. Sa svojim najmlađima kaštel u ove dane možete posjetiti od četvrtka 14.travnja do nedjelje 24.travnja kada je otvoren svaki dan od 10:00 – 16:00h, osim na sam dan Uskrsa, (Uskrs: zatvoreno)

Ono što posebice može razveseliti one najmlađe je program pripremljen i osmišljen na Uskršnji ponedjeljak uz posebnog gosta iznenađenja!

Program je namijenjen za svu djecu, a pripremljena je i besplatna radionica uskršnje tematike za sve radoznale malene kreativce koju predvodi Žuti kišobran. Na radionici će se izrađivati simbolični predmeti uskršnje tematike.

Možda najveća tajna je naš poseban gost iznenađenja čiji je veliki doček predviđen s početkom u 12:00h.

Osim uskršnjeg programa, u kaštelu možete odigrati nezaobilaznu Escape Castle igru, posjetiti multimedijalnu izložbu, vrijednu zbirku oružja Ferlin i to sve po PROMOTIVNIM cijenama ulaznica koje možete pronaći na  službenoj stranici grimanicastle.com.

Za nove informacije posjetite web stranicu grimanicastle.com ili zapratite Facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni Instagram profil.

Također, kontaktirati nas možete na info@grimanicastle.com ili na +385 52 384 318.