7. Road Race Medulin Riviera

U nedjelju 24.04. početkom u 10 sati održati će se atletska utrka 7. Road Race Medulin Riviera sa startom i ciljem kod Malina na Rivi. U 10 sati održati će se dječije utrke na 1000m i 2000 m koje će se trčati po Medulinskoj rivi i Autokampu Medulin u kojima očekujemo preko 100 učesnika iz Hrvatske i inozemstva.
Glava utrka na 10 km startati će u 11 sati kod Malina na Rivi prolaziti kroz autokamp Medulin po šetnici uz more do sportskih terena kod Kažele gdje se spaja sa glavnom prometnicom i dalje trči prema Vižuli povratkom će se prolaziti pored konobe Mižerija pa nastaviti prema Medulinskoj rivi i završiti sa ciljem kod Malina. 
Očekivani ukupan broj trkačica i trkača između 250 – 300.
Utrku smo ove godine odlučili održati u uobičajenom teriminu kako bi svim ljubiteljima trčanja i sportašima omogućili uživanje u sportskoj aktivnosti u prekrasnoj prirodi i lijepom vremenu kao i natjecanju i trčanju uz more na  atraktivnoj atletskoj utrci.
 
Organizator utrke je Atletski klub Medulin sa partnerima Turističkom zajednicom Općine Medulin, Arenahospitality grupom i Općinom Medulin.