Najveća akcija čišćenja u Hrvatskoj, u nedjelju 24. travnja u Puli, lokacija Društvenog vrta od 11:30 do 17 sati

U povodu obilježavanja Dana planeta Zemlja pozivamo Vas na najveću akciju čišćenja u Hrvatskoj koja će se održati u subotu 23. travnja na lokaciji Gorski Kotar, Gerovo Čabar (iznad Čabranke) od 10 do 13 sati te u nedjelju 24. travnja na lokaciji Pula, Društveni vrt od 11:30 do 17 sati.

U sklopu projekta Rezolucija Zemlja u suradnji s dvadesetak ekoloških udruga Večernji list organizira akciju čišćenja okoliša na više od trideset lokacija diljem Lijepe naše.

Projekt Rezolucija Zemlja pokrenut je s ciljem podizanja svijesti o zaštiti i očuvanju okoliša. Klimatske promjene koje su uvjetovane čovjekovim djelovanjem, već su neko vrijeme aktualna tema na globalnoj razini, a projektom Rezolucija Zemlja teme vezane za okoliš, ekologiju i ekološku osviještenost pokušavamo učiniti vidljivima i na nacionalnoj i lokalnoj razini.

Rezolucija Zemlja projekt je dugoročnog karaktera, a glavni ovogodišnji događaj projekta bit će obilježavanje Dana planeta Zemlja kada ćemo zajedničkim snagama učiniti nešto značajno za našu zemlju, zelenilo i okoliš u cijelosti.

 Izvor fotografija: Foto – Dusko Jaramaz/PIXSELL