Čestitka novoizabranom direktoru Turističke zajednice Općine Medulin

 

Srdačno čestitam Mihaelu Idžakoviću na izboru za direktora Turističke zajednice Općine Medulin uz želju da sa svojim timom uspješno vodite ured TZ-a na dobro cijele zajednice, poručio je Ivan Kirac, predsjednik Turističke zajednice Općine Medulin i načelnik Općine Medulin.

Na današnjoj sjednici Turističkog vijeća TZ Općine Medulin, a temeljem Natječaja od 19. travnja 2022. godine za novog direktora Turističke zajednice Općine Medulin izabran je Mihael Idžaković iz Medulina na mandat od četiri godine.

„Siguran sam da će dugogodišnje iskustvo i dokazana znanja Mihalea Idžakovića iz turističkog sektora osigurati novi razvojni zamah našeg TZ Ureda kako bi dodatno osnažili naš Medulin kao perjanicu hrvatskog turizma. Tim smjerom, Općina Medulin bit će svestrana podrška TZ Uredu kako bi zajedničkim snagama proveli planirane aktivnosti koje nužno trebaju uvesti svježe i inovativne projekte za unapređenje naše gospodarske žile kucavice, a na dobro naših žitelja i posjetitelja.“ – kazao je načelnik Kirac. Dodao je da će se fokusirati na kvalitetne infrastrukturne projekte koji će osigurati turističku održivost našeg kraja te da će biti aktivan partner i podrška turističkim dionicama kako bi i dalje bili u mogućnosti ostvarivati izvrsne rezultate.

Inače, novoizabranog Mihaela Idžakovića uz pravno zvanje koje je stekao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i dugogodišnje iskustvo, između ostalih, u Arena Hospitality Grupi krasi i aktivno sudjelovanje u radu lokalne zajednice što će sigurno pretočiti i u rad TZ Općine Medulin.