Promocija zbirke poezije autorice Marije Peruško „Pomireno vrime“ – u utorak 17. svibnja

Općina Medulin u ulozi izdavača u suradnji s autoricom, gospođom Marijom Peruško, organizira promociju autoričine najnovije knjige – zbirke poezije „Pomireno vrime“. Knjiga je izdana 2021., no promocija se za javnost tada zbog ograničenja i mjera uslijed pandemije nije mogla održati.

Zbirku poezije „Pomireno vrime“ prati i nosač zvuka – CD na kojemu autorica autentičnim medulinskim govorom slušatelju predstavlja odabrane pjesme iz zbirke, a na medulinskoj promociji uz autoricu će zbirku predstaviti profesorica i dekanica Filozofskog fakulteta u Puli, Lina Pliško u ulozi urednice, Mario Rosanda, koji je knjigu i CD grafički oblikovao i pripremio, profesor Marko Ljubešić te u ulozi voditeljice profesorica Vanessa Vitković Marčeta.

U programu će sudjelovati i Sonja Sacco, a s glazbenim izvedbama Darko Privrat i Danijel Radolović te glazbeni sastav Sakramenski.

Predstavljanje zbirke biti će održano u prostoru općinskog multimedijalnog centra (3mc na placi u Medulinu)  večeras, 17. 05. 2022. godine,  u 19 sati.

Dolazak je slobodan za sve zainteresirane mještane.