Završena treća sezona Utakmice života

Kristijan Kopljar odigrao utakmicu života te osvojio ugovor karijere

Treća sezona nogometno-zabavnog formata Utakmica života završena je u subotu utakmicom između polaznika showa i mlade U-20 reprezentacije Hrvatske. Na pulskom stadionu Aldo Drosina utakmica je završila rezultatom 2-1 i pobjedom mladih reprezentativaca, a proglašen je i pobjednik ove sezone Utakmice života. Po izboru stručnog stožera, najviše je pokazao i zaslužio potpis ugovora s NK Istra 1961 u vrijednosti 100.000 kuna na godinu dana dvadesetogodišnjak Kristijan Kopljar.

„Presretan sam i prije svega htio bih se zahvaliti svim svojim suigračima i stručnom stožeru što su naporno trenirali s nama. Treninzi su bili doista intenzivni, a bez njih to ne bi bilo moguće. Sada idem na kratki odmor pa onda nastavljam s treniranjem i nadam se boljoj budućnosti. Spreman sam za NK Istru i novu sezonu za 10-ak dana te se radujem novim izazovima.“ – izjavio je Kristijan Kopljar, ovogodišnji pobjednik Utakmice života i novi igrač NK Istre

Idejni začetnik projekta je Ivan Rukavina te ovim povodom rekao je: „Čestitam Kristijanu Kopljaru na pobjedi, uvjeren sam da Istra dobiva jednog vrlo zanimljivog mladog igrača koji ima velik prostor za napredak, a koji već sada može odgovoriti izazovima koji će se postaviti ispred njega. Zahvaljujem klubu partneru Istri što se priključio u Utakmici života, svim sponzorima, HNS-u te destinacijskim partnerima Arena Hospitality Grupi i turističkim zajednicama Medulina, Pule i Istre. Odluka da budemo u Istri definitivno je fantastičan potez i vjerujem da ćemo tu suradnju nastaviti na obostrano zadovoljstvo. Sretan i zadovoljan sam što smo odradili još jednu sezonu te što iz sezone u sezonu dižemo kvalitetu projekta u svim segmentima.“

Utakmicu su svojim dolaskom uveličali predsjednik HNS-a Marijan Kustić i savjetnik Zorislav Srebrić, dopredsjednik Mario Smodlaka, član Izvršnog odbora Darko Raić Sudar i glavni instruktor Petar Krpan.

Utakmica života jedinstveni je koncept u kojem su sudjelovali nogometaši stari od 18 do 25 godina. Najboljih 30 treniralo je dva tjedna u kampu u Medulinu i pokušalo pokazati stožeru Roberta Jarnija zašto baš oni zaslužuju glavnu nagradu – potpis vrijednog ugovora s hrvatskim prvoligašem. Ova sezona Utakmice života kroz 7 epizoda gledatelje je vodila do finala prikazujući svakodnevne aktivnosti u kampu, naporne treninge, ali i trenutke zabave i opuštanja u hotelu Park Plaza Belvedere iz portfelja Arena Hospitality Group, koji su bili i partneri projekta. Kandidati su uživali u ljepotama predivnog dijela Hrvatske i nakon ovoga sa sobom zasigurno nose puno lijepih iskustava i uspomena vrijednih pamćenja.