Inner Wheel klub Pula i Glazbena škola Pula organiziraju humanitarni koncert za Sigurnu kuću Istra

Glazbena škola Ivana Matetića Ronjgova Pula i Inner Wheel klub Pula organiziraju humanitarnu akciju pod nazivom „Snažne žene za svijet bez nasilja“.

Tijekom ove humanitarne akcije prikupljat će se sredstva koja će biti donirana Sigurnoj kući Istra za nabavu opreme za stambene jedinice.

U sklopu akcije, organiziran je 22. po redu dobrotovorni koncert klasične glazbe pod nazivom „Snažne žene za svijet bez nasilja“ koji će se održati u utorak, 14. lipnja, u pulskom Istarskom narodnom kazalištu s početkom u 19:30 sati.

Svi zainteresirati mogu donirati 30 kuna na ulazu u INK i na taj način osigurati svoju ulaznicu za koncert, a do kraja kolovoza 2022. godine moguće je i uplatiti donaciju na poseban žiro račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb:

IWK Pula poziva sve ljude dobre volje da doniraju novac za ovu humanitarnu akciju na način da kupe ulaznicu za koncert ili uplate određeni iznos na posebno otvoreni žiro račun.

„Naime, humanost društva ogleda se u našem odnosu prema onima koji su u potrebi, koji su ovisni o našoj pomoći, koji nisu u stanju izboriti se za sebe i kojima treba pomoć da bi krenuli u neki bolji život“, poručili su iz Udruge. Inner Wheel klub Pula (IWK Pula) je neprofitna ženska udruga zasnovana na dobročinstvu, prijateljstvu i međunarodnom razumijevanju. Osnovana je 1999. godine u Puli i trenutno broji 18 aktivnih članica.

Tijekom dosadašnjih godina djelovanja Udruga je sveukupno prikupila preko 1.000.000 kn i donirala ih potrebitima – pojedincima i organizacijama.

U protekle 22 godine zajedno s brojnim dobročiniteljima, pomogli su brojnim udrugama i ustanovama – Općoj bolnici Pula odjelima za pedijatriju, hematologiju i onkologiju, psihijatriju, neurologiju, ustanovama za djecu i mlade s teškoćama u razvoju, Volonterskom timu za palijativnu skrb, Domu za starije osobe A.Štiglić, Sigurnoj kući Istra.