“More ljubavi ” udruge Naš san njihov osmijeh

 

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH pokrenula je dana 15.03.2022. godine veliku humanitarnu akciju pod nazivom MORE LJUBAVI s ciljem dolaska djece iz socijalno ugroženih obitelji sa sjevera i sjeveroistoka Hrvatske na more kod nas u Istru.

Zahvaljujući velikom srcu mnogih iznajmljivača diljem Istre dobili smo čak 41 ponudu za smještaj od kojih je iskorišteno 31 ponuda te je dogovoren dolazak 31 obitelji/grupa iz raznih dijelova Hrvatske i BIH u kojima je 132 osobe od čega je 84 djece.

Osim obitelji s djecom, dolaze nam i djeca iz dječjeg doma VRBNIK iz Siska na kamp na Fratarski otok, djeca i osobe s posebnim potrebama iz Centra LOS ROSALES iz Mostara, BIH te djeca iz Romskog resurnog centra iz Darde kraj Osijeka.

S obzirom da akcija završava 13.06. te je ostalo još samo 2 dana do kraja prikupljanja donacija, ovim putem još jednom pozivamo sve moguće donatore da se priključe akciji i sukladno mogućnostima uplate financijsku donaciju na račun HR8924850031500008723 kojeg ćemo iskoristiti za plaćanje prijevoza, objeda, opreme za na more te raznih izleta i aktivnosti kako bi dragim gostima pružili ljeto za pamćenje.

Hvala u ime volontera NSNO udruge