Gradonačelnik Filip Zoričić primio nogometaše NK Istre 1961 osvajače završnog turnira “Svjetsko finale Champions Trophy” i mlađe pionire

U pulskoj Komunalnoj palači gradonačelnik Filip Zoričić primio je nogometaše NK Istre 1961 osvajače završnog turnira “Svjetsko finale Champions Trophy” i mlađe pionire, trenere Igora Krajnca, Sašu Peršića, Gorana Vujicu, te voditelja Omladinske škole Vitomira Butorca.

 

Gradonačelnik Filip Zoričić čestitao je prvacima Europe i njihovim trenerima na uspjehu.

 

„Ulaganje u djecu se uvijek isplati i pokazuje rezultate. Nogomet igrajte glavom! Puno trenirajte, borite se za svoj klub i nastavite dalje s pobjedama“, zaželio im je gradonačelnik Zoričić.

 

Prvaci su popričali s gradonačelnikom o Svjetskom prvenstvu i naveli da im je najteža utakmica bila protiv Crvene zvezde. Ljeto će provesti na moru i trenirajući.

 

 „Ljeto će biti radno jer pripreme igrača za HNL kreću od 11. srpnja, dok  juniori, kadeti i pioniri počinju tjedan dana kasnije, 18. srpnja“, najavio je Butorac.

 

„Sretni i jako ponosni na igrače osvajače svjetskog finala, ali i na igrače iz U9 i U10 koji su u 26 utakmica upisali 26 pobjeda. Druga ekipa mlađih pionira sezonu je završila na prvom mjestu na tablici lige Nogometnog središta Rijeke“, rekao je trener Krajnc.

 

Gradonačelnik je izrazio zadovoljstvo što će uskoro krenuti zamjena umjetne trave na pomoćnim terenima Gradskog stadiona “Aldo Drosina”čim će se postići kvalitetniji uvjeti za trening.