Cantus PoPuli

Pulski zbor Cantus PoPuli, na oduševljenje sugrađana, ali i mnogobrojnih turista, organizirao je fantastičan koncert u prekrasnom ambijentu pulskih podzemnih hodnika Zerostrasse. Koncert je financirao Grad Pula te su se članovi zbora u pozdravnom govoru, na više jezika, zahvalili Gradu na podršci.
Pod prirodnom klimom, za uistinu mnogobrojnu publiku, zbor je izveo petnaest, u najmanju ruku zanimljivih skladbi. Šarolik repertoar, sastavljen je od moćnih sakralnih skladbi, prisjetimo se da je Cantus PoPuli svoje najveće dostignuće postignuo upravo apsolutnom pobjedom u toj kategoriji na međunarodnom natjecanju zborova Chorus Inside u Rovinju, preko razigranih folklornih melodija, do pop, rock, punk pa i metal obrada, sve u aranžmanima Istrianom nagrađene, za postignuća i doprinos u glazbi Istarske Županije, maestre Tatjane Merkl.
Što drugo reći, nego zahvaliti našem uvijek drugačijem zboru Cantus PoPuli na ovoj glazbenoj poslastici i poželjeti im još puno Glazbenih odjeka, nastupa, natjecanja i nagrada.